Menighedsrådsvalg 2020 - Offentligt orienteringsmøde tirsdag d. 11. august 2020 kl. 18.30 i Sankt Knuds Salen

# Menighedsrådsvalg 2020
Udgivet mandag d. 11. maj 2020, kl. 13:18

Stil op til dit lokale menighedsrådsvalg 2020

Velkommen til det offentlige orienterings- og menighedsmøde i Sankt Knud Sogn tirsdag den 11. august 2020 kl. 18.30 i  Sankt Knuds Salen (NY DATO - flyttet fra den 12. maj og 9. juni)

Få indflydelse på din kirkes liv i fremtiden

Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet. Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremadrettet i dit lokale sogn.

Vil du udnytte og udvikle dine lederkompetencer? Som i enhver anden organisation er det vigtigt, at personalet har gode arbejdsvilkår, så samarbejdet omkring målene, både i drift og aktivitet, kan opfyldes.Vidste du fx at menighedsrådet har arbejdsgiveransvaret for størstedelen af kirkens personale?

Interesserer du dig for bygninger? Så kan du være med til den kulturbevarende del omkring kirken, men også de bygninger, som er personalets arbejdsplads og den almindelige drift.

Er du god til at gennemskue store talopstillinger som budgetter og regnskaber, og har du flair for tal?

Er du god til at kommunikere? Så kan du være med til at gøre vores kirke mere synlig og relevant for både medlemmer og pressen.

Du kan læse mere om Menighedsrådsvalg 2020 her.