Orgelkoncert

Klosterbakken 2, 5000 Odense C
Andreas Liebig, domorganist ved Münster Domkirke, Basel, Schweiz
50 kr.

Andreas Liebig, domorganist ved Münster Domkirke, Basel, Schweiz, spiller værker af Correa de Arauxo, Cabanilles, Mozart, Tournemire m.fl.

Andreas Liebig er uddannet organist og pianist fra konservatorierne i Stuttgart, Paris og Wien og har vundet flere betydningsfulde konkurrencer, blandt andre i Odense, samt været tilknyttet flere europæiske konservatorier som underviser og tillige været organist ved kirker i både Skandinavien, Tyskland og Schweiz. Andreas Liebig er, udover at pleje en aktiv virksomhed som koncertgiver i store dele af verden, en initiativrig iværksætter af diverse festivals og et yndet jurymedlem ved orgelkonkurrencer rundt om i verden. Han er endvidere kendt for sine indspilninger af Bachværker på historiske instrumenter.