Dato Tirsdag d. 14. juli 2020, kl. 16:30
Sted Klosterbakken 2, 5000 Odense C
Jakob Lorentzen

Værker af Beethoven, Stanley, Langlais og Lorentzen

Jakob Lorentzen er organist og kantor i Holmens Kirke og Christiansborg Slotskirke, og er efterspurgt både som solist, dirigent og akkompagnatør med utallige koncerter i både ind- og udland. Jakob underviser i improvisation på Det Jyske Musikkonservatorium og er tilknyttet Det Kgl. Teater som korsyngemester for Operakoret. Som komponist har Jakob skrevet mange salmemelodier og større korværker, en stor del er udgivet på danske forlag. I 2018 modtog han Frobenius-fondens Store Musikpris, og i 2019 blev han Ridder af Dannebrog.

Koncerten varer ca. 1 time og spilles med første halvdel fra kirkens kororgel og anden del fra hovedorglet.