Orgelkoncert i Domkirken

Klosterbakken 2, 5000 Odense C
Christian Præstholm

Maurice Duruflés samlede orgelværker

NB! Koncerten spilles fra hovedorglet og varer 1 time og 15 minutter.

Maurice Duruflé (1902-1986) var organist ved St. Etienne i Paris, og gennem næsten 30 år professor i harmonilære ved konservatoriet i Paris. Og det er da også ofte hans harmonik mange finder så tiltrækkende ved hans musik. Og så var han en yderst selvkritisk herre. Trods et ganske langt liv komponerede og udgav han kun ganske få værker, og fortsatte ofte med at ændre og forbedre stykkerne efter udgivelsen. Denne perfektionisme gjorde at al hans musik er af en helt ualmindelig høj kvalitet. Kun 14 værker med opusnumre blev det til, men hvilke perler det er! Kom selv og hør.

Christian Præstholm har et aktivt virke som organist ved Sct. Mortens Kirke i Randers, og ikke mindst som en uhyre flittig komponist, underviser og koncertgiver i ind- og udland.