Dato Tirsdag d. 10. november 2020, kl. 19:30
Trompetisten William Castaldi og domorganist Jørgen Ellekilde
Koncert med trompet og orgel

Trompetisten William Castaldi og domorganist ved Budolfi kirke i Aalborg, Jørgen Ellekilde spiller værker af Johann Sebastian Bach, Louis Vierne, Henri Tomasi mfl.

William Castaldi er uddannet fra Istituto Superiore di Studi Musicali "V.Bellini ", in Caltanissetta Italien, og fra Det Jyske Musikkon­serva­torium i Aarhus. Han har været solotrompetist i Antwerp Symfoniorkester, orkester Sinfonica Siciliana og i Teatro Carlo Felice di Genova.

Han har assisteret i de største orkestre i Italien Orchestra Nazionale dell Accademia, Nazionale di Santa Cecilia in Rome, La Scala Opera House in Milano, Orchestra Haydn di Bolzano and Trento, hvor han har spillet under så store dirigenter som Riccardo Muti, Daniel Barenboim, Z. Metha, G. Dudamel og V. Gergiey.I 2015 blev han udvalgt af Maestro Riccardo Muti til at være en del han hans personlige orkester – Luigi Cherubine orkestret med base i Piacenza.

Jørgen Ellekilde er ansat som domorganist ved Aalborg Domkirke – Budolfi Kirke. Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med kandidateksamen i 2017, og blev efterfølgende optaget i solistklassen med højeste karakter.

I foråret 2019 debuterede han fra Symfonisk Sal i Musikhuset i Aarhus, hvor der i udtalelser blandt andet stod: ”Han besidder en overlegen teknisk formåen og spiller et imponerende program på en særdeles overbevisende og virtuos måde”. Tidligere er Jørgen uddannet pianist fra Det Fynske Musikkonservatorium, og han har arbejdet som akkompagnatør og repetitør. Sideløbende med studiet i Aarhus har han studeret i Hamborg hos kirkemusik­direktør ved Michaelis Kirken Christoph Schoener.