Dato Lørdag d. 24. oktober 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Domkantoriet, solobratschist Luminita Marin, domorganist Randi Elisabeth Mortensen
LUX AETERNA - Det evige Lys

Domkantoriet under ledelse af domorganist Randi Mortensen synger nogle af romantikkens smukkeste korværker til Allehelgenstiden:

Edvard Griegs 'Fire Salmer' for barytonsolist og kor, Gabriel Faurés 'Cantique de Jean Racine' og Edward Elgars 'Lux Aeterna`

vekslende med værker for bratsch og orgel af blandt andre Louis Vierne og Gustave Samazeuilh.

Luminita Marin, bratsch, er uddannet i Bucharest, Rumænien, på George Enescu Music School og musik konservatoriet. Hun er vinder af en lang række priser og konkurrencer har jævnligt optrådt i bl.a. Rumænien, Danmark, Frankrig og Brasilien som kammermusiker og solist.

Luminita Marin har været ansat som solobratschist i Sao Paulo Symphony Orchestra, Oslo Philharmonic og Odense Symfoniorkester.  I 2014 vandt hun stillingen som 1. solobratschist i Aarhus Symfoniorkester.