Dato Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Graabrødre Klosterkirke
Syddansk Musikkonservatorium
Kammermusikkoncert

Kammermusikkoncert i Syddansk Musikkonservatoriums kammermusikfestival, hvor studerende og professionelle musikere ved en række koncerter glæder publikum med en bred vifte af værker for forskellige besætninger fra flere århundreder med særligt fokus på barokken. Festivalens mangeårige kunstneriske leder er celloprofessor Niels Ullner.

For nærmere information om det fulde program henvises til festivalens egen annoncering.

Koncerten vil indeholde musik fra Chr. d. 4.’s hof samt værker af komponisterne
Leo Weiner, G. Rossini, Eduard Douša, Händel/Halvorsen, Lubos Bernáth og Ernö Dohnányi.

De medvirkende studerende er en spændende sammensætning af strygere, et messingensemble, en sopran og en accordeonspiller.