Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdagsmatiné

FEB
05

Lørdagsmatiné


Dato Lørdag d. 5. februar 2022, Kl. 15:00 til kl. 15:45
Sted Odense Domkirke, Klosterbakken 2, 5000 Odense C
Pris
Fri entré
Lørdagsmatiné

Jesenka Balic Zunic blev født i Zagreb, Kroatien i 1982. Hun begyndte at spille violin som 8-årig og kom ind på det Kgl. Danske Musikkonservatorium i en alder af blot 16 år. Barokviolinen begyndte hun at spille i 2001 og blev engageret til en række projekter i skandinaviske orkestre som Concerto Copenhagen, Barokkanerne, The Paul Hillier ensemble, Enghave Barok og Trondheim Barokk. Hun har studeret i Solistklassen i Paris under perioden 2007-2009 med Francois Fernandez som lærer og har siden arbejdet som koncertmester i det Franske barokorkester La Simphonie du Marais i perioden 2010-2013.

Hun er fast koncertmester i orkestret Enghave Barok, som har specialiseret sig i at fremføre kantater af J.S.Bach. Siden 2016 er det blevet til jævnlige solistoptrædender med det polske barokorkester Kore  ved den internationale festival for tidlig musik “Muzyka w Raju”. Jesenka arbejder løbende som mentor og underviser for unge barokmusikere i projekterne “Green Kore”.

 Mogens Rasmussen er uddannet på Det Kongelige Musikkonservatorium og Schola Cantorum, Basel som elev af den katalanske gambevirtuos Jordi Savall. Mogens er uden tvivl Danmarks mest benyttede gambist. Han har en omfattende koncertvirksomhed som solist og continuospiller med koncerter såvel i Norden som i resten af Europa og USA. Han er medstifter af det internationalt sammensatte gambeensemble Bourrasque og medlem af ensemblerne Violonbanden, Opus 4Trio Luna og Via Artis Konsort. Han har adskillige CD-udgivelser bag sig i tillæg til diverse tv- og radioproduktioner.  Mogens Rasmussen har i en årrække været lærer ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Det Fynske Musikkonservatorium.