Dato Lørdag d. 12. februar 2022, Kl. 15:00 til kl. 15:45
Lørdagsmatiné

Programmet byder på værker af moderne komponister og Bach-transskriptioner.

Bolette Roed havde sin anmelderroste debut fra solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2004, og siden da har hendes karriere som solist og kammermusiker ført hende til festivaler overalt i Europa og USA. Parallelt med studierne ved DKDM i København er hun også uddannet fra Conservatoire National Superieur Musique et Danse de Lyon, samt uddannet læge fra Københavns Universitet. Bolette er en sjældent alsidig musiker, som udover det klassiske repertoire også arbejder med improvisation, folkemusik og verdensmusik. Hendes repertoire spænder fra middelalder, over renaissance og barok til helt nykomponeret musik, og hun har en lang række uropførelser bag sig. Til daglig er hun leder af afdelingen for tidlig musik på DKDM.

Andreas Borregaard er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos James Crabb med afsluttende debutkoncert fra solistklassen i 2010. Han har desuden studeret på det højt respekterede konservatorium the Guildhall School of Music & Drama i London - som den første akkordeonist nogensinde og lige siden haft et imponerende virke som koncertsolist og kammermusiker i utallige sammenhænge over det meste af verden og underviser til daglig på DKDM.

Begge musikeres virke er kendetegnet ved en nysgerrig og innovativ tilgang til musikken og instrumentet i kombination med en imponerende repertoiremæssig spændvidde, såvel solistisk som i samspil med andre musikalske aktører på tværs af genrer.