Dato Onsdag d. 1. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Inger Solveig Nissen
Vi læser Bibelen 2020

Den nye oversættelse af Bibelen vil gerne åbne teksterne for nye læsere, og måske også give "gamle" læsere en ny forståelse af de gamle skrifter. Vi følger udgivernes opfordring til at mødes og læse sammen.

Når man læser sammen med andre, kan man hjælpe hinanden til fordybelse, lægge de andres iagttagelser til sine egne og blive meget klogere på teksten.

Der er ingen forberedelse, men vi går til teksterne med åbenhed og nysgerrighed på, hvad den kan sige os i dag.

Første gang læser vi Paulus' første brev til thessalonikerne.

Skriv gerne til Inger Solveig Nissen (isn@km.dk) hvis du ved, du gerne vil deltage. Men man kan også komme på dagen. Vi mødes i konsistoriesalen (indgang ad døren i hjørnet ved kirken ud til P-pladsen)